EMOSZ által ajánlott VDE szerszámok, a Wiha-tól

A Wiha szerszámok minőségét és ergonómiáját az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége igazolta a tanúsítvány formájú hivatalos ajánlás aláírásával.

A szövetség által kiadott ajánlás aprólékos vizsgálatok alapján került kiállításra és mindegyik szigetelt, feszültség alatti munkavégzésre szánt, valamint egyénileg 1.000 V AC feszültség alatt tesztelt Wiha szerszámra vonatkozik, többek között:

  • SoftFinish csavarhúzók 1.000 V AC szigeteléssel
  • Nyomatékcsavarhúzók 1.000 V AC szigeteléssel
  • Fogók 1.000 V AC szigeteléssel
  • Wiha speedE, E-csavarhúzó
  • Kábelcsupaszító és krimpelő szerszámok.

 

Az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége igazolta, hogy az említett Wiha szerszámok pozitívan befolyásolják az ergonómiát, a felhasználó biztonságát és a munkaminőséget, valamint jelentős mértékben óvják az anyagot is, ezáltal csökkentve a költségeket. Mostantól a kiválasztott Wiha szerszámok egy speciális, „EMOSZ által ajánlott szerszám” jelöléssel lesznek ellátva, melynek köszönhetően a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a szerszámokat villamosipari szakértők ellenőrizték. A hivatalos ajánlás egy következő bizonyítéka annak a bizalomnak, melyet a Wiha szerszámok a magyar szakértőktől kaptak.

Passende Downloads
EMOSZ certificate HU signed
EMOSZ certificate HU signed
Download (PDF)
Naklejka EMOSZ
Naklejka EMOSZ
Download (PDF)
EMOSZ 01
EMOSZ 01
Download (JPG)