A Wiha a Mach Tech Industry Days 2019-en

Nemrég lezárult a budapesti Mach-Tech Industry Days 2019 idei felvonása. Annak ellenére, hogy az izgalom lassan elmúlik, a résztvevők és látogatók emlékében még sokáig élni fognak azok a nem mindennapi innovációk, amelyeket a világ minden részéről érkező kiállítók bemutattak. Nem hiányozhatott közülük a Wiha és a bestseller speedE® sem!

A Mach Tech Industry Days az egyik legnagyobb és egyben legfontosabb iparágbeli esemény Magyarországon. Több mint 500 kiállító, többek között világhírű márkák, iparágvezetők, kis- és középvállalkozások, megszámolhatatlan innovatív, az iparágat új szintre emelő megoldás. A minden téren népszerű minimalizáció, az ergonómia, a munkabiztonság, valamint a multifunkcionális megoldások tervezése terén egyre csak növekvő tudatosság korában a legújabb technológiai megoldásokba való befektetés befolyásolja leginkább az iparág fejlődését - hangsúlyozza Sikorska Maja, a Wiha Marketingosztályáról. - Az ilyen típusú események nagyszerű lehetőséget jelentenek tehát a szakemberekkel való találkozásra és annak megértésére, hogy a modern technológia hogyan segíti a jövővel kapcsolatos elvárások teljesítését ebben az igényes iparágban - teszi hozzá.

A májusi esemény kivételes jelentőséggel bírt a Wiha számára. A cég most először mutatta be a látogatóknak bestsellerét - az elektromos hajtású speedE® csavarhúzót. Az innovatív funkció jelentős mértékben lerövidíti a csavarok behajtási idejét, valamint csökkenti a szoros csavaros csatlakozások végrehajtásakor kifejtendő erő mennyiségét. Ennek köszönhetően a speedE® termék felhasználói a kézi módszerrel dolgozó felhasználókhoz képest legalább kétszer olyan gyorsan teljesítik a feladatot, továbbá láthatóan javul a mindennapos munka hatékonysága és kényelme is. - A különlegesen megtervezett, Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetségének szakértői által vezetett Szerelői Zóna lehetővé tette a látogatók számára a speedE® alapos kipróbálását. A rendkívül pozitív visszajelzéseknek köszönhetően megbizonyosodtunk arról, hogy a csavarhúzó valóban telitalálat volt! – hangsúlyozza Sikorska Maja.

A Wiha jelenléte a Mach Tech Industry Days-en duplán hangsúlyozásra került - a bestseller speedE® a lehető legnagyobb kitüntetést - az innovációért járó Grand Prix díjat is elnyerte. A díjat a Wiha képviselői a Hungexpo rendezvény CEO-jától, Ganczer Gábortól vehették át a nyitóünnepség alatt. A Grand Prix egy kivételes kitüntetés a Wiha számára. Ennek a díjnak köszönhetően kibővült a VDE és a speedE® csavarhúzók kedvelőinek köre, ami biztosan megmutatkozik majd a márka és a termékek magyar piacon való felismerhetőségében.

Passende Downloads
MACHTECH
MACHTECH
Download (JPG)
Mach-Tech-II
Mach-Tech-II
Download (JPG)
Mach-Tech-III
Mach-Tech-III
Download (JPG)
N2PH4804
N2PH4804
Download (JPG)
DSC00513
DSC00513
Download (JPG)